Eve Vlemincx – Strategisch adviseur en Executive Educator

Over inclusie als driver voor innovatie

Eve Vlemincx is strategisch adviseur rond digitale, human-centric transformatie, innovatie en leiderschap.  Zij heeft haar eigen adviesbureau en is eveneens verbonden aan Stanford Graduate School of Business als Executive Educator en Advisory Council bij Harvard Business Review. Op regelmatige basis geeft zijn gastlezingen bij andere instellingen en bedrijven.

Als dynamisch leider en strateeg is Eve bedreven in het voeren van radicale verandering door duurzame oplossingen die het potentieel van organisaties en hun medewerkers ontketenen. Ze pleit voor het aanpakken van transformaties, crisismanagement en herstructureringen vanuit een holistisch organisatorisch perspectief, met aandacht voor hoe verschillende organisatorische aspecten met elkaar verbonden zijn en samenwerken in een complexe dans, zoals bij een tango.

Enkele van haar aandachtspunten zijn employee engagement/experience, leiderschap, innovatie, digitale transformatie, organisatieculturen, M&A-integraties en purpose driven profit.

Opleidingsachtergrond:

  • Stanford GSB LEAD (Innovation – Leadership) (5 Awards)
  • Harvard Business School: Negotiation & Remote Work
  • Kellogg School of Management: Strategy & Change Management
  • Oxford Saïd Business School: Executive Leadership Programme & Strategic Alignment
  • LLM Law (Magna Cum Laude)