Informatie

Over CFO Day

CFO Day is een initiatief van House of Executives. De conferentie is in 2024 aan zijn zesde editie toe en groeide in korte tijd uit tot een niet te missen inspiratiedag voor CFO’s en Financieel directeuren. Ontmoet peers uit andere bedrijven, laat u inspireren tijdens keynotes en ga met elkaar in gesprek tijdens Round Tables. De CFO Day staat garant voor thought leadership, verrassende visies en talrijke netwerkmogelijkheden. 

Deelname en bezoekersprofiel

Deelname aan CFO Day België is voorbehouden aan CFO’s en Financieel directeuren van bedrijven vanaf 100 miljoen euro omzet.
Salesmanagers, accountmanagers, consultants of adviseurs die werkzaam zijn voor of namens een toeleverancier of intermediair gericht op de markt voor CFO’s voldoen niet aan het bezoekersprofiel. Behoort u tot een van deze functies? U kunt toegang verkrijgen door partner te worden van het event of een ticket te kopen. Neem voor meer informatie contact op.

Deelname is kosteloos als u lid bent van House of Executives, als u een persoonlijke uitnodiging hebt ontvangen en/of als u voldoet aan het bezoekersprofiel.

We kijken uit naar uw registratie! 
Als u zich inschrijft, verwelkomen wij u graag en rekenen wij op uw komst (indeling locatie, catering, etc.). Kunt u onverhoopt toch niet aanwezig zijn, dan vragen wij u vriendelijk zich tijdig en uiterlijk 1 week voor het event af te melden. Bij laattijdige annulering of niet-gemelde afwezigheid zijn wij genoodzaakt een compensatiefee van 100 euro aan te rekenen.

Vragen?

Aarzel niet contact met ons op te nemen.

Voor al uw inhoudelijke en commerciële vragen  

Daphné Debaenst

stuur een e-mail

Voor al uw praktische vragen

Phaedra Vanhaeren

stuur een e-mail